Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στα Στύρα στις 07-04-2014 έχουν τεθεί ως θέματα στην ημερησία διάταξη η έγκριση μελέτης των τευχών δημοπράτησης και ο καθορισμός τρόπου εκτέλεσης των έργων «Βελτίωση αγροτικής οδού Στουπαίοι – Βαρελαίοι» και ««Βελτίωση αγροτικής οδού Σύνορο – Στουπαίοι – Δρυμάρι». 
 
Πρόκειται για τα δυο έργα στα οποία ο Δήμαρχος αποφάσισε να διαθέσει το σύνολο του ποσού για την ενίσχυση των πυρόπληκτων Δήμων από το «ταμείο Μολυβιάτη». Ο Δήμαρχος επιμένει σε μια παράνομη και άδικη απόφαση!


Στον τέως Δήμο Στυραίων αναλογούσαν χρήματα από το πρόγραμμα ενίσχυσης πυρόπληκτων περιοχών. Η Δημοτική αρχή επέλεξε να χρησιμοποιήσει το σύνολο αυτών των χρημάτων αλλού, με σκοπό την ψηφοθηρία.
Χωρίς να παραβλέπουμε ότι υπάρχουν ανάγκες στις τοπικές κοινότητες Στουππαίων και Βαρελαίων, θεωρούμε ότι η απόφαση να χρησιμοποιηθεί εκεί ολόκληρο το ποσό, είναι άδικη.

Καλούμε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να ζητήσουν την απόσυρση των δύο αυτών θεμάτων από την ημερησία διάταξη.
Δεσμευόμαστε, να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία. Αν η απόφαση αυτή δεν είναι αναστρέψιμη, η Δημοτική αρχή οφείλει, σε βάθος πενταετίας, να επιστρέψει τμηματικά στα Στύρα το σύνολο ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου