Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Λίγες σκέψεις...




Ενόψει των Δημοτικών εκλογών , είναι κρίμα στην πιο δύσκολη στιγμή που περνά η Ελλάδα και ο τόπος μας ειδικότερα, να υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται σε κομματικές ταυτότητες.
Αυτό βεβαία εξυπηρετεί την επιβίωση των λίγων στις πλάτες των πολλών. Έξαλλου χρησιμοποιώντας μικροκομματικές τακτικές, αυτό κατάφεραν να κάνουν τα τελευταία χρόνια φέρνοντας σε αντιπαράθεση τις κοινωνικές ομάδες, για το ποιος είναι περισσότερο ευνοημένος από το σάπιο σύστημά τους, ενώ ΄΄αυτοί΄΄ μεγαλουργούν κάτω από ένα διχασμένο λαό.
Είναι η λεγόμενη τακτική του διαίρει και βασίλευε που τόσο εύκολα βρήκε εφαρμογή στην Ελληνική κοινωνία, στην βάση της οποίας χρίζεται αυτή την στιγμή η επομένη μέρα της  Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικότερα.
Μέσα σε αυτό το θόλο και μίζερο τοπίο αποφάσισα να «εκτεθώ» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον Ισίδωρο Παπαλιμπέρη, αφού πείστηκα όμως πρώτα ακούγοντας λέξεις όπως - έλα να  κάνουμε μια καλή ομάδα ή όλοι μαζί για το καλό του τόπου-.
Αποδεχόμενος όμως την τιμητική πρόσκληση του φίλου μου για κάποιους, δήθεν, δέχτηκα και την κομματική του ταυτότητα.
Έτσι λοιπόν «εκτιθέμενος» τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορώντας και γνωρίζοντας κάποιους από τους συμπολίτες μας, από κοντά ακούω «α» καλά μας τα λέει ο Ισίδωρος ,ζωντανός με όρεξη για δουλεία στον τόπο , αλλά με ποιους είναι και συ γιατί είσαι μαζί του?
Όσο άρρωστο είναι για έμενα να κάνεις παρέα ή να έχεις κολλητούς μόνο από την δική σου πολιτική παράταξη, άλλο τόσο είναι να μπερδεύεις τα του τόπου σου με μικροκομματικά παιχνίδια.
Απαντώ λοιπόν σε όλους ότι ναι είμαι ένας «κομματικός του αντίπαλος» αλλά είμαστε όλοι μαζί για το καλό και το μέλλον του τόπου μας μακριά από μικροκομματικά και πολιτικά παιχνιδάκια.

Τσακαλάκης Χρήστος,
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καρύστου με τον Συνδυασμό ΄΄Αλλιώς΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου